Illy iperespresso capsules monoarabica india (21pc)

En rupture de stock
SKU
ILL3003
Prix Spécial 8,95 € Prix normal 9,95 €

Informations clés sur Illy iperespresso capsules monoarabica india (21st)

Een koffie met een zachte en licht bittere smaak. De intense body met vleugjes cacao en geroosterd brood geeft een uiterst aangename sensatie in de mond.

In India groeit koffie in de schaduw van dichte vegetatie, samen met peper, vanille, kardemom en citrusvruchten. Deze rijke verscheidenheid beschermt de kwaliteit van het milieu op de lange termijn en de welvaart van de lokale koffietelende gemeenschappen.

Monoarabica, vier continenten, zes landen, zes uitzonderlijke Arabica’s. Als de fameuze illy blend een symfonie is van ’s-werelds beste Arabica bonen, dan mogen de illy Monoarabica’s als getalenteerde leden van het orkest gezien worden. De Monoarabica’s uit Brazilië, Guatemala, Costa Rica, Colombia, India en Ethiopië krijgen elk hun eigen podium voor een prachtige solo.
Het succes van de Arabica’s van illy schuilt in hun afkomst : de unieke karakteristieken van de bodem, de hoogte, de neerslag, het aantal uren zon en de verbouwingsmethode bepalen de aroma’s en body.

illy Iperespresso is het gepatenteeerde capsulesysteem van illy dat altijd een perfect resultaat garandeert. Het resultaat is een volmaakte koffie met een fluweelzachte crèmelaag. En omdat koffie nooit in contact komt met de machine blijft onderhoud tot een minimum beperkt.

Deze capsules zijn uitsluitend compatibel met de FrancisFrancis toestellen voor particulieren.

Plus d’information
Marque Illy
Rédigez votre propre commentaire
Vous commentez :Illy iperespresso capsules monoarabica india (21pc)
Votre évaluation