Urnex Dezcal ontkalker (4 x 28gr)

Soyez le premier à commenter ce produit

- Ontkalker voor uw machine


- 4 tabletten


- Zie beschrijving onderaan

Availability: Épuisé

6,95 €

Livraison 2-4 jours (Belgique).

informations? Contactez-nous.

Pas satisfait? Retournez votre achat.

Consulter les avis.


Description du produit

Détails

Beschrijving

Zeer krachtig onkalkingsmiddel voor onder andere kleine pistonmachines, heetwaterreservoirs, espressomachines, koffieapparaten en waterkokers. Door het kalk regelmatig te verwijderen wordt de levensduur van het apparaat aanzienlijk verhoogt en kan kalk de smaak van water niet beïnvloeden.

Toepassing

Kan gebruikt worden voor het ontkalken van allerlei waterkokers, heetwaterreservoirs, koffiezetapparaten en pistonmachines. 

Een zakje ontkalkingsmiddels kan gebruikt worden voor elke 500 ml (heet) water. Zorg dat het poeder goed in opgelost in het water voor optimale werking. Doe het water (met ontkalkingsmiddel) in het waterreservoir van uw apparaat (waterkoker, koffieapparaat of espressomachine). Zet enkele koppen koffie zonder (gemalen) koffie zodat al het water (met ontkalkingsmiddel) is doorgelopen. Spoel uitvoerig na met schoon water en gooi de eerste kop koffie die gezet wordt weg. Voor waterkokers: enkele malen aan de kook brengen van het water (met ontkalkingsmiddel) en daarna 3-4 keer met schoon water uitspoelen en het eerste gekookte water weggooien..

Inhoud: 1 doosje bevat 4 zakjes à 28 gram (goed voor 4 ontkalkingsbeurten).

Commentaires

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Urnex Dezcal ontkalker (4 x 28gr)

Vous pourriez également être intéressé par le(s) produit(s) suivant(s)

© 2011-2018 dekoffieboon.be