Pellini

11 articles

Elke dag een kop hemelse espresso met Pellini koffie

De espresso van Pellini is in 1947 ontstaan uit een jarenlange passie voor koffie van de familie Pellini. De koffie bevat alle voortreffelijke eigenschappen die u van een echte Italiaanse espresso verwacht. Steeds kritischere consumenten worden op hun wenken bediend door continue verbeterde blends van de beste koffiebonen, waarbij hemelse aroma’s en volle smaken ieders verwachtingen zullen overtreffen. Pellini koffie is een merk dat in de koffiewereld wordt geassocieerd met authenticiteit, bijzonderheid en hoge specialisatie. Pellini is er door de jaren heen in geslaagd om alle koffieliefhebbers, nationaal en internationaal te behagen. Hiervoor investeren ze hevig in kwaliteit, waarbij unieke aroma’s en melanges het hoogste doel zijn. Met een Pellini espresso wordt elk kopje koffie een droomervaring.

De Pellini kwaliteit weerspiegelt toewijding en passie

Het verbouwen van koffie is voor Pellini het hoogste doel; bij elk kopje koffie dat u van dit Italiaanse merk drinkt, zal u de bezieling en liefde proeven. Ze leveren een prestigieus eindproduct af waarop ze fier zijn en dat overal ter wereld gewaardeerd wordt. Om dit te bereiken, steekt Pellini de grootste moeite in het selecteren van hoogwaardige koffiebonen, het uitzoeken van de beste koffieplantages, een zorgvuldige verwerking van de grondstoffen en de ontwikkeling van nieuwe en efficiënte technieken. Pellini heeft de missie om uniek en bijzonder te zijn, om kwaliteit aan te bieden aan alle koffieliefhebbers in een steeds evoluerende sector.

Gesofisticeerde productie van Pellini koffie

Pellini houdt graag de touwtjes in handen en controleert daarom alle productieprocessen. Denk hierbij aan zaken als het uitzoeken van de lekkerste koffiesoorten en de keuring van de malingsgraad van elke melange. Het gehele productieproces vindt volledig plaats in Verona, waarbij gebruik wordt gemaakt van vooruitstrevende technieken, om zo de kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Deze productietechnieken leverden Pellini in de loop der jaren talrijke internationale attesten op.

Oorsprong van de Pellini koffiebonen

Een espresso met hemelse smaak kan natuurlijk enkel tot stand komen met koffiebonen van excellente kwaliteit. Om dit in stand te houden, maakt Pellini gebruik van een team van koffie-experts. Deze selecteren de koffiebonen rechtstreeks op de beste Arabica en Robusta koffieplantages. De gebalanceerde Pellini melanges ontstaan door deze continue selecties en door een uitmuntende kennis van de bonen. Als resultaat verkrijgen ze unieke recepten die gecreëerd worden om de aromatische kenmerken van de koffieproducten optimaal te benutten.

Pellini koffie bij De Koffieboon

Bij De Koffieboon vindt u de beste producten terug van het Italiaanse koffiemerk Pellini. Denk hierbij onder andere aan de heerlijke blends: Pellini Top koffiebonen en Pellini Aroma koffiebonen. Ook voor de Pellini Armonioso, Supremo, Top en Magnifico capsules bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot kan u bij ons ook de echte Pellini cappucino of espresso koffietassen kopen.

Pellini koffie kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.